Videochat-ul. Așa cum este și așa cum îl știm

Videochat model (1)

Domeniul videochat-ului este cunoscut de foarte mult timp. Sute de tinere, și chiar tineri, aleg să urmeze această cale cel puțin o perioadă de câțiva ani din viața lor. Dar există concepții greșite despre acest domeniu. Evident, există concepții greșite peste tot, despre orice – aceasta nu este un subiect nou de dezbătut.

Dar echilibrul dintre realitate și ficțiune atunci când vine vorba de miturile legate de a fi un model de videochat pare să fie destul de zdruncinat.

TOP 4 mituri referitoare la a fi un model de videochat și adevărurile care stau în spatele lor 

→        Modelele sunt false – Persoanele care lucrează într-un astfel de domeniu trebuie să arate bine. Să fie mereu aranjate, machiate, coafate și să se prezinte cu un aspect plăcut și îngrijit de fiecare dată. Asta nu le face persoane false. Ci înseamnă, pur și simplu, că intră într-un rol și îl joacă foarte bine. A nu se confunda acest aspect cu dreptul la confidențialitate. Unele părți din viața lor și anumite detaliile personale rămân private. La studioul Femme-studio.ro poți găsi încurajările și înțelegerea de care ai nevoie pentru că acest studio de videochat îți oferă garanția că îți oferă susținere financiară astfel încât tu să schimbi la tine orice dorești și să devii cea mai bună versiune a ta.

→        Modelele nu pot avea un job obișnuit și să facă videochat în același timp – Sigur că pot. Timpul pe care îl dedici videochat-ului este la alegerea ta. Nu ai un program fix și niște ore în care este nevoie să te încadrezi. Un lucru foarte bun legat de jobul ca model de videochat este tocmai că nu există un program rigid. Te poți conecta la platforma pe care lucrezi oricând dorești.

→        Modelele nu pot avea relații sănătoase și de durată – Nimic mai fals. Sunt multe modele care au fost căsătorite ani buni. Altele care sunt căsătorite în momentul practicării acestui job. Sau unele dintre ele au deja relații de lungă durată. Un job în domeniul videochat-ului nu te oprește deloc să ai o relație serioasă și de durată. Dimpotrivă. Poate să fie o legătură mai puternică între doi oameni. Pentru că se pornește de la încrederea în celălalt. Și atât timp cât există încredere în cuplu, lucrurile funcționează normal indiferent de job.

→        Modelele de videochat nu ar mai face asta dacă ar putea să câștige bani din alt job – Nu este chiar așa. Un astfel de job îți oferă un program flexibil, oportunitatea de a călători oriunde în lume, interacțiune semnificativă și capacitatea de a fi singur atunci când lucrezi. Nu este vorba numai despre bani. Videochat-ul este o profesie aleasă din prima cu bună știință de multe modele.

Concluzionând, înainte de a-ți forma o opinie referitoare la un domeniu de job sau un altul caută să te informezi în prealabil. După cum se observă, în ceea ce privește videochat-ul sunt multe preconcepții și idei înțelese greșit. Însă miturile circulă cel mai ușor printre oameni. De aceea este atât de important să te informezi. Cu cât mai multe persoane care fac acest lucru, cu atât mai mult se poate „spăla” imaginea videochat-ului. Și pe măsură ce se întâmplă asta vom începe să avem o viziune din ce în ce mai realistă despre ce se întâmplă mai exact în lumea care ne înconjoară. Și o vom înțelege mai bine și mai acurat.  

Sursă foto: freepik.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: