VIZITA OFICIALĂ A COMANDANTULUI COMANDAMENTULUI ALIAT AL FORŢELOR TERESTRE (LANDCOM) LA ACADEMIA FORŢELOR TERESTRE SIBIU

În data de 14 aprilie 2014, gl.lt. Frederick Ben HODGES, comandantul LANDCOM – Izmir, cpt. Michael LINNINGTON, ofiţer de stat major în Land Component Command (LCC) – Izmir, dl. Mark VOYGER, consilier cultural al comandantului LCC – Izmir, lt.col. Horea PUŞCĂU, ofiţer de stat major în LCC – Izmir, însoţiţi de gl.bg. Vasile ROMAN şi col. Dorin PLEŞCAN, au vizitat Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” .

Surse din cadrul instituției gazdă susțin că delegaţia a participat la briefingul comandantului academiei, a vizitat laboratoarele în care se derulează procesul de învăţământ şi a avut întâlniri cu cadrele militare şi studenţii anului I din instituţia noastră.
La finalul vizitei, comandantul LANDCOM, a afirmat că este foarte încântat de ce a văzut în academie, şi că este fericit că a putut să îi cunoască pe „tinerii bărbaţi şi femei care au ales să facă pasul în faţă, pentru a deveni ofiţeri şi lideri în Forţele Terestre Române”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: