390 de tone de sare umectată cu clorură de magneziu, împrăștiate pe străzile din Sibiu și la Păltiniș!

Din seara zilei de 28 decembrie (ora 22)și până în 29 decembrie (ora 16) utilajele ieșite în teren au efectuat un număr de 65 de ieșiri în teren în Sibiu. La acestea se adaugă activitatea continuă din stațiunea Păltiniș, unde se intervine cu un plug și o sărăriță cu plug. În total, în Sibiu și stațiunea Păltiniș au fost împrăștiate în intervalul menționat 390 de tone de sare umectate cu clorură de magneziu.

Utilajele firmelor de deszăpezire – 7 sărărițe, dintre care 6 dotate cu plug, o basculă de mici dimensiuni și 5 utilaje cu plug – vor rămâne în continuare în teren, intrând și pe trasee secundare.

De asemenea, Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Poliția Locală Sibiu au verificat și astăzi și vor continua să verifice și în zilele următoare trotuarele de pe principalele străzi și bulevarde, informând cetățenii cu privire la obligația pe care o au să deszăpezească trotuarele din fața casei, din fața blocului sau din fața firmei pe care o dețin. În caz contrar, vor fi aplicate amenzi între 100 și 200 de lei persoanelor fizice și între 250 și 350 de lei persoanelor juridice.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: