A CĂLCAT LEGEA ÎN PICIOARE. Da’ a călcat-o să… simtă! Un “şofer”, o maşină şi vreo 4 ilegalităţi

 

În data de 22 aprilie, în jurul orei 17.00, în municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Lungă de către un bărbat care a refuzat să se legitimeze, mai mult decât atât a furnizat date false poliţiştilor privind identitatea sa.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că este vorba despre un sibian în vârstă de 57 de ani care nu posedă permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. Și… încă multe altele…

La verificarea autoturismului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un autoturism neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare era fals, plăcuţele aparţinând unei alte maşini.

Până la urmă, a fost identificată şi proprietara celor două autovehicule, soţia şoferului, în vârstă de 42 de ani.

Astfel, pe numele sibianului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de: fals privind identitatea, conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducerea unui autovehicul cu număr fals.

Demn de precizat și pe numele proprietarei maşinii, a fost întocmit dosar penal ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie a unui autovehicul cu număr fals, respectiv încredinţarea conducerii unui autovehicul pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: