ADIO… ADOLESCENȚĂ: Minor expertizat neuropsihiatric, reţinut

images_foto_062017_ACATUSEEE

În continuarea ştirii prezentate în data de 7 iunie privind identificarea şi prinderea autorilor mai multor furturi de biciclete de pe raza municipiul Sibiu, IPJ Sibiu comunică: minorul în vârstă de 15 ani, sibian, a fost expertizat neuropsihiatric pentru stabilirea discernământului, rezultatul expertizei fiind acela că a acţionat cu discernământ cu privire la infracţiunile reţinute în sarcina sa.

 

Prin urmare, pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 21 iunie, să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru săvârşirea a şase infracţiuni de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Demn de reținut, la data de 7 iunie, poliţiştii sibieni au identificat un sibian în vârstă de 21 de ani şi minorul în cauză ca fiind presupuşii autori ai mai multor furturi de biciclete de pe raza mun. Sibiu, în perioada aprilie – mai 2017. În prezent, sibianul de 21 de ani se află în arest preventiv. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: