Aproape 3 milioane de lei pentru SF-ul necesar proiectului de reabilitare a Transfagarasanului! Urmare a lucrarilor, traseul va fi accesibil in totalitate pe tot parcursul anului!

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) organizează licitație pentru atribuirea contractului de servicii având ca obiect ‘Realizarea Expertizei Tehnice și Realizarea Studiului de Fezabilitate pentru Reabilitarea/Modernizarea Transfăgărășanului’, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 2,99 milioane lei, fără TVA.

Potrivit Agerpres, proiectul are ca scop principal reabilitarea și modernizarea celui mai fermecator drum din europa, astfel incat traseul existent sa fie accesibil pe tot parcursul anului și pe secțiunea de drum cuprinsă între km 10+000 (Piscul Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă) prin adoptarea unor soluții tehnice corespunzătoare’, precizează CNADNR.

Deocamdata, Transfagarasanul este deschis traficului sezonier din iunie până în noiembrie, fiind un drum turistic de munte. Annual, circulatia se inchide in perioada 1 noiembrie- 30 iunie.

Asa cum mentioneaza autoritatile, durata contractului este de 12 luni de la data de începere a contractului, respectiv șase luni pentru elaborare expertiză tehnică și studiu de fezabilitate și alte șase luni asistență acordată beneficiarului.

Surse din cadrul CNADNR sustin că, în data de 30 iulie 2015, Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP) a emis acceptul de publicare al anunțului de participare numărul 161693, urmând ca acesta să fie publicat în SEAP în data de 31 iulie 2015.

Conform sursei citate, termenul limită de depunere a ofertelor este 16 septembrie 2015, ora 10,00. Data deschiderii ofertelor este 16 septembrie 2015, ora 12,00.

 

sursa foto: www.tonyeveling.com

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: