Au furat cablul de la CĂILE FERATE și și-au legat soarta de cercetări penale!

În data de 8 iunie a.c., în jurul orei 06.30, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că între staţiile de cale ferată Mediaş – Sighişoara a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică tocmai pe un sector unde se efectuează lucrări de modernizare a liniei de cale ferată.

În urma verificărilor, poliţiştii au reuşit în scurt timp identificarea şi prinderea a două persoane suspectate că ar fi sustras cablul de alimentare a instalaţiilor de semnalizare şi dirijare feroviară, prejudiciul fiind recuperat parţial.

Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în localitatea Şaroş pe Târnave, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere sau semnalizare falsă.

Al doilea bărbat are 40 de ani şi este din municipiul Mediaş, acesta fiind cercetat în stare de libertate pentru comiterea complicităţii la infracţiunile de furt calificat şi distrugere sau semnalizare falsă.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: