UPDATE: Baschetbalist sibian, găsit în stare de inconştienţă lângă un cămin studenţesc!

Un baschetbalist sibian de 23 de ani, Andrei Lefter, care a jucat în prima ligă la CSU Sibiu şi Asesoft Ploieşti, a fost găsit aseară în stare de inconştienţă, în apropierea unui cămin studenţesc din Sibiu.

El a fost internat în stare gravă la Spitalul judeţean, fiind în comă, datorită traumatismului sever cranio-cerebral.

Poliţia a demarat o anchetă în acest caz, însă din primele informaţii se pare că nu există suspiciuni de agresiune. Poliţiştii pun loviturile care l-au băgat în comă pe seama unei căderi de la înălţime. Se presupune că baschetbalistul ar fi încercat să escaladeze burlanul unuia dintre căminele studenţeşti situate pe Bulevardul Victoriei, fiind în stare de ebrietate.

Lovitura la cap este extrem de gravă, iar şansele acestuia de a trăi sunt minime, apreciază medicii.

UPDATE:"Am fost anuntati de la Spitalul Judetean ca  fost gasit in zona caminelor studentesti. In urma cercetarilor facute nu sunt suspiciuni de savarsire a unei actiuni cu violenta iar cercerarile continua", a declarat Luciana Baltes, purtator de cuvant al IPJ Sibiu.

Potrivit oficialilor Spitalului Judetean, Andrei Lefter se afla in coma profunda, fiind ventilalat mecanic.

"Pacientul de 23 de ani se afla in continuare la terapie Intensiva. Starea sa este una grava, aflându-se în comă profundă. Este ventilat mecanic, practic este tinut in viata de aparate si medicaţie. Medicii estimează sanse minime de supravietuire", potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu, Decebal Todarita

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: