BĂSESCU, prezent la lansarea candidaților la alegerile locale din județul SIBIU. Ioan Gligor, în cursa pentru PRIMĂRIA SIBIU

“Pentru un partid tânăr, care participă pentru prima dată la alegeri, nu există locurile doi sau trei, există doar locul unu. Faceţi o campanie onestă, fără promisiuni care nu se pot realiza. Vă asigur că niciodată nu aş fi fost ales din primul tur pentru a doua oară primar general al Capitalei dacă i-aş fi păcălit pe bucureşteni. Au văzut că nu am promis multe, dar ce am promis am făcut. Privind la acest prezidiu cu candidaţii, observ în primul rând tinereţe, dar şi oameni maturi. Este un partid nou, tânăr, un partid care nu a fost implicat în compromisurile perioadei de tranziţie. Şi, din acest motiv, spun eu, este partidul care reprezintă viitorul politicii româneşti, partidul care poate să preia ţara de aici, de unde va fi lăsată, sper eu, anul acesta, de PSD şi PNL şi să fie dusă mai departe”, declara ieri, la Brașov, Băsescu- actualul președințe PMP, citat de evz.ro.

Astăzi, fostul președinte al țăriiși-a continuat turneul politic în Ardeal și a ajuns la Sibiu, în dorința de a promova candidații la alegerile locale din județul nostru. În acest context, s-a aflat și numele candidatului la Primăria Sibiu, în persoana lui Ioan Gligor.

Demn de precizat, la Sibiu, PMP vrea primari în 40 de localități. „Județul Sibiu să devină un loc al prosperității și al bunei administrări de care orice comunitate are nevoi”, a punctat clar Băsescu, convins că cei propuși de partidul său au șanse.

Totodată, fostul președinte a precizat că… el personal nu mai are neapărat ‘obiective’ (în plan politic), dar recunoaște că „există ‘obligaţii’ ”.

La eveniment au participat aproximativ 4-500 de persoane.

Sursa foto: psnews.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: