Ca vorbite… două sibience prinse la volan…. FĂRĂ PERMIS!!!

POLITIEnoapte

 

LEGEA E PENTRU… TOȚI ȘI PENTRU… TOATE!

La data de 21 septembrie, în jurul orei 22,00, în Apoldu de Jos, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Apoldu de Jos au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Nouă de către o localnică în vârstă de 30 de ani.

În urma controlului de rigoare, polițiștii au constatat că femeia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, la data de 22 septembrie, în jurul orei 01,00, pe DJ 104, între Retiș și Brădeni, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au depistat o tânără în vârstă de 18 ani, domiciliată în satul Netuș, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

După semnalul de oprire adresat tinerei, aceasta a oprit la o distanță de 20 – 25 de metri de echipaj și s-a mutat de pe locul șoferului pe bancheta din spate, însoțită fiind de către proprietarul autoturismului, un vecin în vârstă de 61 de ani, care cunoștea faptul că tânăra nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv încredințare.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: