CARANTINĂ DE NOAPTE ÎN MUNICIPIUL SIBIU!

carantina

Municipiul Sibiu a intrat, de vineri, 8 octombrie, de la ora 20.00, în carantină de noapte. Totul pentru că… rata de infectare a ajuns la 8,25 la mie, transmit reprezentanții Instituției Prefectului. 

 Semn că situația s-a agravat. Iar dincolo d ecifre… e suferință!!!

„Având în vedere situația epidemiologică înregistrată la nivelul municipiului Sibiu și a localității Bazna reamintim cetățenilor faptul că începând de astăzi, vineri, 08.10.2021 se aplică măsurile specifice pragului de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 6 la 1.000 de locuitori şi mai mică de 7,5 la 1.000 de locuitori, urmând ca de luni, 11.10.2021 să intre în vigoare noi restricții specifice pragului de incidență înregistrat astăzi”, se arată în comunicatul transmis de Prefectura Sibiu, vineri seara.

Autoritățile atrag atenția că, începând de luni, se vor impune noi restricţii, după ce incidenţa a ajuns vineri la 8,25 la mie.

Restricții care se aplică:

  • se instituie carantina de noapte și astfel șe interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 20,00-5,00
  • se instituie obligaţia pentru operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, să îşi organizeze şi să îşi desfăşoare activitatea în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 5,00-22,00.
  • masca de protecție devine obligatorie în spațiile publice deschise
  • În țară, doar trei județe nu sunt în Scenariu Roșu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: