Ce e, cum e… un “Suflet de statuie”?!… Veniți pe pietonala Bălcescu

Un altfel de… spectacol. Un altfel de poartă deschisă către incomensurabilul potențial al artistului îndrăgostit de profesia sa. Veniți pe pietonala Bălcescu să vedeți spectacolul regizat de maestrul Marian Râlea!

„Suflet de statuie” este un spectacol interactiv inspirat din mitologia populară românească, din basme şi din istoria poporului nostru. Statuile prind viaţă atunci când spectatorii interacţionează cu ele, aceștia fiind provocaţi să ia parte la jocul de-a teatrul, devenind parte integrată în poveştile personajelor.
„Suflet de statuie” s-a născut din dorința de a crea un liant între teatrul de stradă şi cel din sălile de spectacole, un eveniment care să se potrivească tuturor categoriilor de public, păstrând expresia unei statui dar având totodată abilitatea de a improviza, de a surprinde, de a menţine spectacolul viu. Deşi Dracula, de pildă, are propria sa poveste, susţinută de mişcările lui şi enunţată de un povestitor în toate limbile, acţiunile sale din timpul spectacolului depind de reacţia publicului şi de provocările impuse de acesta. Acest concept oferă orginalitate spectacolului, care împreună cu poveştile şi elementele de scenografie dau naştere unui eveniment dinamic amuzant şi unic.

Regie: Marian Râlea

În distribuţie: Teodora Domnariu, Florentina Neagu, Doriana Tăut, Laurenţiu Vlad, Alexandru Verzescu, Cristian Călburean, Pârvu Florin

Program: 14 și 16 iunie, ora 19.00!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: