CEA MAI MARE DISTRACȚIE, DE DRAGUL BERII: Formația Hermannstadt ’07, Spatzen 2000, Sergiu Cipariu & Friends și parc de distracții: CibinFEST 2016!!!

N-AVEȚI VOIE SĂ LIPSIȚI! ÎNCEPE… DISTRACȚIA ȘI BEREA VA CURGE ÎN VALURI! În perioada 23 septembrie – 2 octombrie sunteți invitați la o nouă ediție CibinFEST.

Evenimentul va avea loc în Piața Mare, unde vor fi amplasate căsuțe cu expozanți, deja bine-cunoscutul cort de dimensiuni impresionante și un parc de distracții pe cinste!

În afară de latura gastronomică, de bază la acest eveniment, în fiecare seară, începând cu ora 19, sunteți invitați la concerte de muzică bavareză, dar și românească.

În perioada 23-25 septembrie cortul va răsuna cu piesele deja celebre ale formației Spatzen 2000, iar în perioada 26-29 septembrie îi veți putea asculta pe cei de la Formația Hermannstadt ’07. În 30 septembrie și 1 octombrie vor cânta Sergiu Cipariu & Friends, iar în ultima zi de eveniment Formația Hermannstadt ’07. Accesul publicului este gratuit.

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociația Events for Tourism în parteneriat cu A1 Events și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2016. Mai multe detalii puteți găsi pe: www.cibinfest.ro sau pe:https://www.facebook.com/cibinfest.

 

 

 

 

Sursa foto: CibinFEST 
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: