FOTBALUL vă cheamă la stadion!!! O noua partidă în Liga a III – a

FC Hermannstadt va juca sâmbătă, 24 septembrie 2016, începând cu ora 17:00, pe Stadionul Municipal Sibiu, un nou meci oficial din Liga a III – a, Seria a V – a, etapa 4, în compania echipei ACS Comunal Recolta Dorolț.

După succesul din debut, obtinut in fața propriilor suporteri, in urmatoarele doua etape echipa sibiana a reusit sa mai adune inca 4 puncte- foarte importante, avand in vedere ca echipele intalnite au fost echipe-satelit ale unor echipe de liga I-a (ASA TG. Mures si Gaz Metan Medias) din lotul carora au facut parte si fotbalisti de la prima echipa.

După patru etape echipa se situeaza, la primul ei sezon in liga a III-a, pe un onorant loc 3, la egalitate de puncte (7) cu echipele clasate pe primele doua locuri, diferentierea dintre ocupantele locurilor 1-3 facandu-se in baza golaverajului.

Reprezentantii fotbalsitilor sibieni spun ca acest nou meci care se va disputa pe Stadionul Muncipal este un nou motiv de intalnire cu microbistii sibieni, pe care dorim sa-i rasplatim prin obtinerea celor trei puncte puse in joc.

La acesta partida, din echipa vor lipsi Cirstean Adrian – Vasile – din pricina cartonasului rosu primit in meciul de la Medias si Neacsa Ionut – Alexandru – accidentat.

Obiectivul echipei noastre, pana in iarna, la mijlocul sezonului, ramane clasarea pe unul din primele 3 locuri, precum si acela de a aduce sibienii la stadion. Este vital pentru echipa sa creeze o identitate si pentru asta fotbalistii au nevoie de public, de spectatori care sa ii sustina!

Poftiti în tribune! 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: