Consiliul Local Medias amana luarea unei decizii privind majorarea taxelor si impozitelor locale

Consilierii din medias au amanat luarea unei decizii privind cresterea taxelor si impozitelor locale pentru 2013

Consiliul Local Medias a amanat luarea unei decizii privind nivelul taxelor si impozitelor locale care se vor plati de contribuabili in cursul anului 2013. Initial, proiectul de hotarare era pe ordinea de zi a sedintei de ieri, insa a fost scos pentru a se analiza daca Guvernul ponta va permite ca acestea sa nu fie marite.

 

In cazul in care Guvernul va lua o decizie care permite administratiilor locale sa nu majoreze taxele si impozitele locale pe 2013, consilierii din Medias sunt decisi sa nu aplice nici o majorare pentru 2013.

Va reamintim ca Guvernul Ponta a emis o hotarare de Guvern care obliga administratiile locale sa modifice/completeze/abroge hotararile anterioare, privind nivelul taxelor si impozitelor locale aplicabile pentru anul 2013, pana la data de 31 decembrie 2012. Conform acelei hotarari, s-a apogat HG-ul pe baza caruia s-au fundamentat taxele si impozitele locale, iar conform noilor valori, taxele si impozitele locale urmau sa creasca in 2013 cu 16,05%, adica cu nivelul inflatiei din ultimii 3 ani.

Consiliul Local Medias se va intruni intr-o noua sedinta luni dupa-amiaza, cand ar urma sa se ia o decizie in privinta cresterii sau mentinerii nivelului taxelor si impozitelor locale pe 2013.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: