DUPĂ FAPTĂ ȘI RĂSPLATĂ: Trei persoane bănuite că au furat băutură, au ajuns pe mâna polițiștilor din Mediaș

images_foto_042017_ZZZZZZZGGG

 

În data de 31 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut trei persoane bănuite că ar fi sustras bunuri în mai multe rânduri dintr-o societate comercială din localitate.

 

CE S-A ÎNTÂMPLAT? În cursul zilei de 15, 16, respectiv 20 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată că persoane necunoscute au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice dintr-o societate comercială cu autoservire, faptele fiind săvârșite pe timpul zilei.

În urma declanșării investigațiilor specifice privind săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată, în data de 31 ianuarie a.c., polițiștii medieșeni au identificat și prins trei localnici cu vârsta de 16, 20, respectiv 23 de ani, bănuiți că ar fi sustras 11 sticle cu băuturi alcoolice, dar și produse cosmetice din societatea comercială în cauză.

Cei trei medieșeni au fost reținuți 24 de ore, urmând ca, în data de 1 februarie, să fie prezentați instanței cu propunere de arestarea preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată.

Evident, cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, Biroul Investigații Criminale.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: