E TRADIȚIE: Crăciunul Bunicilor, la Copşa Mică

images_foto_122017_COOOO

Moş Crăciun, generos și împodobit cu sentimente alese, a sosit şi anul acesta la Copşa Mică pentru nu mai puțin 87 de bunici şi bunicuţe, cu vârste cuprinse între 80 şi 95 de ani.

Însoţit de ajutoarele sale, funcţionari de la Serviciul Public de Asistenţă Socială, Poliţia Locală şi organizaţia Sfatul Bătrânilor (care de altfel a şi „furnizat” un autentic Moş), darnicul Crăciun a deschis uşile celor mai vârstnici cetăţeni din oraş, aducându-le sfânta bucurie sărbătorilor de iarnă, împreună cu…. bunătăţi tradiţionale locale, fructe şi dulciuri. Surprinşi de gestul frumos adresat lor (bunii, cei ce dau lecții de viață) în mod special, aceşti oameni minunaţi l-au primit cu emoţie puternică dar şi cu lacrimi calde în ochi pe Moş Crăciun.

Oficialităţile oraşului Copşa Mică, le-au transmis bunicilor vizitaţi urări de sănătate şi de preţuire, cu speranţa că aceştia, în mare parte oameni singuri, se vor bucura, ştiind că nici anul acesta comunitatea locală nu i-a uitat.

***Tot în spiritul Sărbătorilor Crăciunului va avea loc marți, la sala de festivităţi a Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu”, vernisajul expozitiei de poze cu tema „Domşa Iuliu, o viaţă de Moş Crăciun” … evenimnet acompaniat cu blânde acorduri de pian.

Începând cu ziua de joi, 21.12.2017, în prag de sărbătoare, la Primărie se vor deschide porţile pentru colindătorii de la grădiniţă, şcoală, liceu şi coruri diverse, iar gazda îi va răsplăti cu produse tradiţionale.

Cu această ocazie, Primăria orașului Copșa Mică urează copșenilor și românilor de pretutindeni:

Sărbători fericite şi tradiționalul: La mulţi ani!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: