Experimentati cresterea afacerii cu ajutorul unui soft de gestiune pentru restaurant de la S2S Technologies

poza-reprezentativa-3-s2s.ro

Daca sunteti proprietarul unui restaurant si va regasiti in situatia in care de multe ori intampinati probleme de organizare, volumul mult prea mare de clienti pune in dificultate angajatii, sau pur si simplu va doriti sa va eficientizati serviciile, S2S Technologies vine in ajutorul dumneavoastra cu un soft restaurant, menit sa contribuie direct la mai buna desfasurare a tuturor activitatilor specifice.

Ce reprezinta un program de gestiune pentru restaurant?

Am pus bazele unui ansamblu de softuri de gestiune destinate industriei HoReCa si zonei de retail, dintre care si un program special destinat apartinatorilor de restaurante, Imperial Bar & Restaurant. Acesta aplicatie pentru restaurante a fost configurata cu scopul de a intermedia relatia client-angajat, prin implementarea unor mecanisme tehnologizate care sa preia, in totalitate, sau partial, anumite sarcini specifice.

Cu alte cuvinte, un astfel de program de gestiune pentru restaurant indeplineste doua functii esentiale. In primul rand, ofera posibilitatea de a tehnologiza intreg procesul de preluare si operationalizare comanda, intr-un timp mult mai scurt si ferit de erorile specifice naturii umane. Astfel ca, este facilitata intreaga experienta, putand fi procesat un numar mult mai mare de comenzi, in aceeasi perioada de timp. In plus, acest lucru ofera si posibilitatea de a implementa un program de catering, prin apelarea la o aplicatie online de preluare si configurare a comenzilor.

O a doua functie de baza pe care o aduce cu sine acest soft de gestiune restaurant este eficientizarea activitatilor interne. Asadar, prin apelarea la un sistem tehnologic de centralizare a informatiilor esentiale, se poate genera mult mai usor o situatie generala curenta, care sa furnizeze date cu privire la stocuri, locuri disponibile, rezervari, facturi, etc. In acest mod, se eficientizeaza colaborarea dintre angajatii de pe paliere distincte, in timp ce nu se vor mai inregistra erori de inregistrare a datelor, sau suprapuneri nedorite ale unor servicii sau rezervari.

De ce este necesara implementarea unui soft de gestiune?

In ziua de azi o afacere dintr-un domeniu atat de important, cum este cel ospitalier, nu isi poate permite sa pericliteze calitatea serviciilor, prin faptul ca nu ar putea face volumului mare de clienti, cu numarul de angajati de care dispune. Atribuirea unor sarcini de baza software-ului de gestiune restaurant, precum transmiterea comenzilor catre bucatarie, calculul si tiparirea notelor de plata, generarea de rapoarte ocazionale și nu numai,  poate fi o solutie salvatoare pentru reputatie, ajutundu-va sa evitati situatiile neplacute in care nu puteti oferi serviciile la calitatea cu care ati obisnuit.

De ce sa alegeti S2S Technologies:

Suntem un furnizor de solutii la problemele cu care se pot confrunta la un moment dat personalul unui restaurant, patronii sau persoanele asociate. Dispunem de o experienta extrem de vasta in domeniu, ceea ce ne recomanda ca fiind cea mai buna optiune in ceea ce priveste furnizarea de aplicatii tehnologizate. In ceea ce priveste gestiunea unui restaurant, acest proces necesita multi pasi intermediari pana la etapa finala; de la managerierea resurselor materiale, umane si de timp, pana la momentul in care un client paraseste multumit locatia. Astfel ca noi am reusit sa usuram munca tuturor persoanelor implicate in proces prin introducerea unui soft pentru restaurant, ce include diverse programe si aplicatii de procesare a comenzilor, case de marcat, POS-uri, etc. Cu alte cuvinte, ne dorim sa contribuim la dezvoltarea tuturor afacerilor din industria HoReCa prin implementarea programelor noaste de gestiune care au ca scop principal eficientizarea actiunilor uzuale și creșterea calitatii serviciilor.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: