Femeia specială din viața ta a adus pe lume un copil? Iată 3 cadouri pe care să i le oferi cu ocazia acestui eveniment deosebit!

Nou nascut

Nașterea unui copil este un moment de cumpănă în viața oricărei femei. Indiferent de vârsta acesteia sau de nivelul de maturitate, emoțiile care o încearcă sunt mai puternice decât cele la care sunt supuși toți ceilalți membri ai familiei. În calitate de soț și proaspăt tătic, este de datoria ta să-i oferi soției tale tot sprijinul din lume.

Evenimentele de acest fel sunt, pe cât de înduioșătoare, pe atât de solicitante. Dacă intensitatea trăirilor te amețește în așa măsură încât simți că rămâi fără inspirație tocmai în aceste clipe atât de importante, nu te panica!

Iată care sunt 3 daruri pe care să i le oferi soției tale în primele zile după naștere, pentru a-i aminti cât de tare o susții:

  1. Un set de produse de ingrijire personală

Ia în considerare faptul că depresia post-partum este o problemă extrem de serioasă care afectează într-o măsură sau alta fiecare dintre proaspetele mămici. Dacă nu poți influența marea schemă a lucrurilor, încearcă să-i faci iubitei tale diverse surprize care să-i aducă, măcar pentru câteva secunde, zâmbetul înapoi pe chip.

Orice femeie se bucură de câteva clipe de răsfăț petrecute la spa. Imediat după naștere, cel mic va necesita atât de multă atenție, încât mama lui va mai putea doar visa la o zi întreagă petrecută la salon. Amintește-i soției tale că sarcina nu i-a modificat statutul de femeie și îndeamn-o să se răsfețe cu produsele ei de îngrijire preferate. Caută seturi cât mai cuprinzătoare, care să-i ofere o experiență senzorială completă.

  1. Florile ei preferate

Oricât de multe bagaje ai avea de transportat de la maternitate până acasă, un buchet de flori oricât de mic nu trebuie să lipsească din ecuație. Dacă a dărui flori cu ocazia revederii de după naștere este un gest comun, a te asigura că mama copilului tău este înconjurată constant de frumusețe și prospețime, este un semn de dragoste deosebit.

Românii sunt un popor de romantici, nu întâmplător Eminescu s-a născut în sânul acestei țări. În situația în care simți că poezia nu-ți este la fel de potrivită și ție și vrei s-o impresionezi pe iubita ta cu buchete de flori bogate în parfumuri și culori amețitoare, nu trebuie să mergi neapărat până în capitală. Dacă ești din Ardeal, treci pe la California Flowers, o florărie din Brașov care cu siguranță nu te va dezamăgi. Surprinde-o pe doamna specială din viața ta cu câte un cadou floral în fiecare săptămână pentru a-i aminti cât este de apreciată.

  1. Set de amprente pentru întreaga familie

Există astfel de seturi și pe piață, dar poți să creezi chiar tu un proiect personalizat. Folosind vopsea, lut, pastă de modelat sau orice alt material simți că ar fi mai potrivit, ia urma mâinilor tuturor membrilor familiei. După ce se va usca lucrarea, o poți înrăma sau poți s-o pui la păstrare într-un album de familie. 

Ideea este aceea de a repeta exercițiul peste câțiva ani, când mânuța prichindelului se va fi mărit considerabil. Oamenii tind să nu pună preț pe astfel de amintiri pe moment, însă peste ani vei observa că-ți vei fi dorit să oprești timpul chiar și pentru amprenta copilului tău.

Așadar, chiar dacă momentul apariției unui copil pe lume este extrem de important pentru toți membrii familiei bebelușului, nu uita că mama este cel mai profund afectată de acest eveniment și ocrotește-i starea de bine cât de mult cu putință.

Sursa foto: Unsplash.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: