Femeie găsită decedată într-un lac, la Colun. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei morții

images_foto_112018_yyyyCO

 

La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Postului de Poliție Racovița au fost sesizați telefonic de către un bărbat cu privire la faptul că soția sa, în vârstă de 46 de ani, din Colun, comuna Porumbacu de Jos, a plecat de la domiciliu- posibil în seara zilei de 25 noiembrie a.c., fără a mai reveni.

 

Ca urmare, la data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, pe suprafața apei unui lac cunoscut în zonă drept Balta lui Gilu, în extravilanul localității Colun, o persoană a anunțat polițiștii că a observat o lanternă despre care s-a presupus că ar fi fost folosită de către femeie în seara dispariției.

Întrucât exista suspiciunea că femeia s-ar fi deplasat în zonă și ar fi căzut în apă, polițiștii au solicitat sprijinul forțelor specializate din cadrul ISU Sibiu, care au intervenit în cursul zilei de marți cu echipaje specializate cu barcă pentru căutarea femeii în apă. Potrivit IPJ Sibiu, acțiunea s-a desfășurat începând cu ora 15.00 și a fost sistată în jurul orei 18.00, din cauza condițiilor de vizibilitate redusă.

În cursul acestei dimineți, începând cu ora 09.00, căutările au fost reluate de către echipajele din cadrul ISU Sibiu și ISU Hunedoara (două echipaje cu barcă și patru scafandri).

Așa cum a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Wleter, în jurul orei 10.00, femeia a fost găsită în apă, decedată.

În cauză, polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul femeii.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: