HANDBALIȘTII SIBIENI, MECI GREU CU CSU POLITEHNICA TIMIȘOARA

Handbal Club Sibiu disputa in acesta weekend – Sambata 22 Aprilie incepand cu ora 17:00 in Sala Transilvania – partida contand pentru etapa a XXII-a din campionatul national Divizia A – handbal masculin, 
impotriva echipei secunde a CSU Politehnica Timisoara.

Chiar daca oaspetii de sambata ocupa ultima pozitie din clasament, partida se anunta dificila avand in vedere ca prima echipa a Timisioarei a fost eliminata saptamana trecuta din Play-off-ul Ligii Nationale de 
handbal masculin si exista posibilitatea ca unii jucatori de la prima echipa sa evolueze in partida de sambata.
In tur echipa noastra s-a impus cu scorul de 25:20 dupa ce la pauza era condusa la o diferenta de 6 goluri 7:13.

Echipa noastra vine dupa o infrangere in deplasare impotriva echipei Unveristatea Cluj Napoca – scor 33:30 (14:14) si ocupa pozitia a X-a in clasament cu 11 puncte. Partida de la Cluj Napoca a fost intr-un echilibru continuu insa finalul de joc a apartinut clujenilor care si-a aparat astfel pozitia a III-a in clasament.

Partida va fi arbitrat de cuplul brasovean  A.Chicus/M.Olteanu.

Pretul unui bilet de intrare la aceasta partida este de 5 RON si poate fi achizitionat la intrarea in Sala Transilvania, in ziua jocului, incepand cu ora 16:30.

Suporterii Handbal Club Sibiu pot castiga o esarfa cu insemnele clublui participand la concursul organizat pe pagina oficiala de Facebook. 
Castigatorii trebuie sa ghiceasca diferenta de goluri cu care se va impune echipa invigatoare.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: