În mai puțin de 3 luni, 13 români și-au pierdut viața din pricina șoferilor care sunt mai atenți la rețelele de socializare decât la volan! DOI TINERI AU MURIT ASTĂ-NOAPTE

images_foto_072018_TRAGIC

 

Doi tineri au murit (aveau 16, respetiv 19 ani) şi alţi doi au fost răniţi, în timpul nopţii de joi spre vineri, în urma unui accident produs pe E85 , în zona popasului Tâmboeşti, judeţul Vrancea. Maşina în care se aflau a derapat şi a lovit un cap de pod.

 

Tragedia s-a petrecut, potrivit constatărilor la fața locului, pentru că… șoferul vinovat făcea live pe Facebook!

Cei patru tineri, aflați într-o mașină cu volanul pe dreapta, se pregăteau ‘să decoleze’. Șoferul spune: „puneți centura, că începe aventura’, dar e singurul care poartă centură de siguranță, se poate observa în imagini. Ulterior, în timpul mersului se apleacă pentru a regla poziția telefonului cu care transmitea pe facebook..

Mașina ar fi lovit un alt autovehicul în spate și s-ar fi oprit într-un podeț, răsturnându-se. Conducătorul auto ‘a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umed și a intrat într-un podeț’, a informat Poliția Rutieră, potrivit monitoruldevrancea.ro.

Cu acest accident, numărul victimelor decedate din pricina șoferilor pasionați de… a face live pe facebook ajunge la 13, pentru aproximativ ultimele două luni și jumătate (calculând de la tragedia din Ungaria, în care și-au pierdut viața 9 români).

Oare de câte tragedii este nevoie pentru a înțelege că șofatul, chiar și atunci când mergi la picnic sau când te întorci de la o sindrofie, NU E DISTRACȚIE!?!?!

 

sursa foto: hotnews.ro , Antena 1

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: