Infracțiunile la regimul rutier au mai cadorisit doi șoferi cu păcate…

În data de 05.01.2017, în jurul orei 16.40, în afara localității Sărata, pe DJ 50, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii rutieri prezenți la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Scoreiu (județul Sibiu), în timp ce conducea un autoturism pe DJ 50, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile.

Bărbatul nu deține permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.

 

***

Un alt conducător auto a fost oprit pentru control în trafic, în data de 5 ianuarie, în jurul orei 15.00 pe DC 24, în localitatea Copșa Mare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul, condus de un medieșean în vârstă de 27 de ani, este neînmatriculat, având autorizație provizorie de circulație expirată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat (art. 334 alin. 1 din Codul Penal).

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: