Junii Sibiului, turneu extraordinar în 8 metropole americane!

images_foto_012020_JUNIIAMERICA

Junii, junii noștri legendari au trecut în Anul Nou cu o petrecere de zile mari, marca #JuniiSibiului, împreună cu soliștii Codruța Rodean, Gabriel Dumitru, Sînziana Ștefan, Oana Tomoiagă, Orchestra live și un public minunat. Hăt, peste… ocean!

 

????????Pentru acest #REVELION de excepție, de altfel primul petrecut cu Junii Sibiului în #SUA, într-o locație elegantă, cu o organizare impecabilă, artiștii sibieni îi mulțumesc din suflet domnului #BrankoPodrumedzic????
Cu toții, încărcați de emoții și de bucuria de adărui din farmecul tezaurului național, au trăit o seară de poveste, cu mulți români dragi alături și au avut din nou certitudinea că folclorul nostru este atât de iubit pretutindeni în lume. 

????????????????????????

Evenimentul a deschis Turneul extraordinar „Obiceiuri și tradiții la români, cântece și jocuri moștenite din străbuni!” al Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”, turneu ce cuprinde spectacole în 8 dintre metropolele Statelor Unite ale Americii: Chicago, Cleveland, Detroit, New York, Washington, Philadelphia, Atlanta și Miami!

În 26 ianuarie 2020, neosteniții Juni vor încheia #TurneuJuniiSibiuluI în SUA, sub genericul „Obiceiuri și tradiții la români, cântece și jocuri moștenite din străbuni!” cu o reprezentație la MIAMI!

#TurneuJuniiSibiului 2020 ????????????????????
cuprinde reprezentatii în 8 orașe din Statele Unite ale Americii: Chicago, Cleveland, Detroit, New York, Washington, Philadelphia, Atlanta, Miami! ????????????????

Artiștii mărturisesc că așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul de peste ocean!

JUNII- bunii noștri ambasadori ai tezaurului moștenit din bătrâni!

???????????? Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” este finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu.
Coregrafia: Silvia Macrea şi Theodor Vasilescu
Asistent coregraf: Alesea Sas
Conducerea muzicală: Gabriel Popescu
Manager: Silvia Macrea

foto: Silvia Macrea, Florina N Chindris

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: