La Sibiu va avea loc Conferința Anuală a Asociației Europene de Drumeție / European Ramblers Association – ERA

sibiu5-1024x768

In perioada 29 septembrie – 3 octombrie 2021 se va desfășura la Sibiu cea de a 52-a Conferință Anuală a Asociației Europene de Drumeție / European Ramblers Association – ERA, cu participarea reprezentanților a 65 de asociații montane și de drumeție din 35 de țări europene.

Conferința va avea loc în același timp cu vizitele în oraș și împrejurimi ale participanților la Eurorando, în număr redus anul acesta datorită pandemiei, cu speranța că situația îmbunătățindu-se, ediția de anul viitor va atrage câteva mii de vizitatori.

Pregătirile pentru buna organizare a celor două evenimente beneficiază de sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu acordat Asociației SKV pentru proiectul ”Conferința ERA și Eurorando” aflat deja în derulare.  

In baza acestui proiect va fi organizată expoziția de fotografii și documente ”La pas prin Europa” care va prezenta evoluția drumeției de la primii pași locali la standardele și colaborările europene actuale.

O altă componentă a proiectului se va finaliza cu definirea și promovarea unei ture originale de drumeție urbană care să pună în valoare punctele de interes turistic ale orașului vechi de-a lungul unui traseu în circuit, interesant cultural și solicitant fizic în același timp.

Atât expoziția cât și tura vor fi prezentate participanților la Conferința ERA și Eurorando dar vor fi puse în egală măsură la dispoziția localnicilor și vizitatorilor.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: