MARSUL AUTO “ACCELERAM UNIREA”

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 va marca cei 97 de ani de la Marea Unire într-un mod inedit. Sub genericul „Accelerăm Unirea”, peste 100 de mașini cu numere personalizate și cu steaguri tricolore la geamuri vor defila marți, 1 decembrie, pe traseul București – Ploiești. Întâlnirea celor 250 de unioniști care și-au anunțat prezența la eveniment va avea loc la Arcul de Triumf, la ora 12:00.

Vom merge pe DN1 către Ploiești, unde la ora 14:00 ne vor întâmpina autoritățile locale, alături de care vom face un tur al orașului. De la ora 16:00 vom fi prezenți la concertul ansamblului folcloric Ștefan Vodă din Căpriana, iar apoi ne vom întoarce la București tot pe DN1, cu oprire la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Împreună cu noi vor sărbători Ziua Națională a României și un grup de zeci de tineri basarabeni, cărora administrația locală din Ploiești le vor face și o donație de carte românească”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Și reprezentanții societății civile unioniste din Republica Moldova, reuniți în Blocul Unității Naționale (BUN), au pregătit o serie de evenimente pentru a marca Ziua Națională a României. 

 

.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: