Smiley si Connect-R revin la Media Music Award alaturi de artisti internationali! Vezi lista completa!

images_foto_082013_Smiley-Media-Music-Awards-2012

Cei mai in voga artisti ai momentului se pregatesc pentru Media Music Awards, marea decernare de premii ce va avea loc la Sibiu pe 19 septembrie. In cadrul galei, peste 20 de artisti si formatii de top din România vor sustine recitaluri live pe cele doua scene din Piața Mare a Sibiului. Printre ei se vor numara artisti care au ajuns si anul trecut la Sibiu, precum Smiley sau Connect-r, dar si artisti noi, veniti din strainatate.

In septembrie, la Media Music Awards vor urca pe scena Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project.

 

In deschiderea evenimentului vor canta Nicole Cherry si Red Blonde, iar Faydee este primul artist international confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013.

 

 

Invitații vor ajunge la ceremonie in automobile hibrid si vor fi fotografiati la panoul oficial pasind, in premiera pentru un astfel de eveniment din Romania, pe Green Carpet, un covor din iarba, respectand tenta ecologică a evenimentului.

 

Media Music Awards va avea loc in 19 septembrie, in Piata Mare a Sibiului.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: