PACAT…

 

Mediafax: “La opt ani de la întronizarea ca patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel a oficiat Liturghia în Catedrala Patriarhală, înconjurat de zeci de ierarhi, o parte dintre ei venind la eveniment cu maşini de lux, spre deosebire de parlamentari, care au venit cu Dacia Duster.

La opt ani de la întronizarea ca patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel a oficiat Sfânta Liturghie în Catedrala Patriarhală, care a fost plină, la slujbă asistând şi parlamentari, dar şi câţiva miniştri, între care Sorin Cîmpeanu, Mircea Duşă, Nicolae Bănicioiu şi Daniel Constantin.

Patriarhul le-a mulţumit ierarhilor, preoţilor, monahi şi monahiilor, Guvernului şí celorlalte autorităţi centrale şi locale, care contribuie la ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului, că sunt „împreună păstori” „în transmiterea Evangheliei lui Hristos”.”.

Apoi daca masinile de lux, pleiada de politicieni si… (iertat s-mi fie) multumirile rostite de Patriarh pentru cei care sprijina megakitsch-ul ce se vrea a fi Catedrala Mantuirii Neamului au fost coordonatele aniversarii momentului in care Prea Fericitul Daniel a devenit Patriarh, sincer, cred ca bietii sfinti romani se rasucesc in racle. De ce intotdeauna trebuie sa iasa la iveala parvenitismul, fatarnicia si gulere scrobite (fie ca vin din randul politicienilor, fetelor bisericesti sau ale orisicui)??? Genul asta de evenimente in asa stil nu fac decat sa strice. Si e PACAT! Mare PACAT!…

 

 

 

 

 

sursa foto: Mediafax.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: