Premierul PUNE FRÂNĂ! Nu vrea să vândă ILUZII românilor. Mai precis, vrea un alt proiect pentru legea salariării! Ce a declarat azi…

images_foto_022016_00000CIO

Deocamdată, legea salarizării în stand-by. Ce s-a pus în discuție până acum nu e pe placul… lui Dacian Cioloș, care s-a arătat destul de circumspect cu privire la acest subiect.

„Am văzut toată dezbaterea aceasta. Nu există încă un proiect de lege finalizat. Ministerul Muncii a lucrat pe mai multe variante, nu s-a consultat cu Ministerul de Finanțe ca să vedem care sunt posibilitățile. Proiectul acela, mă rog, care nu a fost până la urmă promovat de doamna Plumb, e irealizabil din punct de vedere bugetar. (…) Vreau un proiect care să țină cont de posibilitățile bugetare ale României. Altfel vindem iluzii oamenilor, asta e tot”, a declarat azi, în Parlament, Dacian Cioloș.

Practic, șeful Guvernului a respins toate cele trei variante de lucru pentru finalizarea proiectului noii legi a salarizării unitare în sistemul bugetar, motivația fiind… costurile, după cum consemnează realitatea.net.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: