SÂNGEROS! Un bărbat din Poplaca a fost reținut 24 de ore de către polițiști, după ce, pe fondul consumului de alcool, și-a înjunghiat fiul și un vecin

images_foto_082017_AINJUNCHIAT

Întâmplare sângeroasă la doi pași de Sibiu: în cursul zilei de 9 august, în jurul orei 2145, Secția 1 Poliție Rurală Șelimbăr a fost sesizată cu privire la un incident grav care s-a produs în satul Poplaca. În urma acestui eveninent, două persoane au suferit vătămări corporale ușoare.

 

Cercetărilor efectuate în mod operativ la locul faptei au stabilit următoarele: pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri intrafamiliale mai vechi, pe stradă a avut loc o altercație verbală între doi localnici, tată și fiu, în vârstă de 53, respectiv 27 de ani. Urmare a înfruntării, tatăl i-a provocat fiului său o plagă înjunghiată. Pentru a aplana conflictul, între cei doi a intervenit un localnic (în vârstă de 41 de ani), care, însă, n-a scăpat tocmai cu bine, deoarece a fost și el agresat de bărbatul de 53 de ani.

Ambele victime au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu unde au primit îngrijiri medicale.

Agresorul în vârstă de 53 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Cercetările în acest dosar continuă.  

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: