Știrea Cititorului: În timp ce unii încearcă să formeze o Românie a lucrului bine făcut, alții pun mai presus banii decât sănătatea oamenilor!

Scandalos! Asta este concluzia unor informații transmise de un cititor al publicației SibiuNews, care a prezentat și fotografiile aferente, prin care încearcă să demonstreze că medicul Mărgineanu își trimite angajații să plimbe micii turiști cu poneii, chiar în Piața Mare și în uniforma de serviciu!

”Banii sunt mai presus decat sanatatea. In timp ce unii incearca sa formeze o Romanie a lucrului bine facut, anumite persoane pun mai presus banii decat in primul rand sanatatea oamenilor.

Aceste fapte se petrec in cea mai populata zona a Sibiului, chiar in Piata Mare, sub ochii a mii de turisti ce ne viziteaza orasul. Domnul medic Margineanu, ca despre el este vorba, isi trimite angajatii sa plimbe micii turisti cu poneii in targul de craciun al orasului, chiar in uniforma de serviciu sau poate chiar in timpul programului de lucru.

Aceasta nu ar fi chiar singura neregula pe care o savarseste, dar desigur atata timp cat sanatatea unor oameni este neglijata, poneii traiesc in niste conditii improprii chiar in incinta stadionului Vointa din cartierul Strand, acestea nefiind permise chiar printr-o hotarare a Consiliului Local din 2001. Desigur nu avem certitudinea ca acestia sunt hraniti intr-un mod corespunzator, dar cu siguranta din imagini se poate observa conditiile in care ei traiesc. Din unele informatii am aflat ca politia locala a fost sesizata in mai multe randuri de aceste fapte urmate de niste amenzi.

Dorim prin acest articol sa fim auziti si poate chiar sa fim luati in considerare”, a sesizat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? SibiuNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@sibiunews.net, care să conţină informaţia respectivă, recomandabil cu foto sau/şi video, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din mass media locală!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: