Târgul de Crăciun. CUM VA FI ÎN IARNA ASTA?

images_foto_112018_TG

Poveste, spectacol, sărbătoare, tradiții! În curând, se deschide feericul Tîrg de Crăciun de la Sibiu!

 

Cea de-a 12-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va bucura pe cei mici, dar și pe cei mari, în perioada 16 noiembrie 2018 – 3 ianuarie 2019 și va fi inaugurată cu minunat concert ce îi va avea în prim-plan pe artiștii Radu Nechifor și Paula Seling: un spectacol special creat pentru a transpune atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Așa cum anunță organizatorii, la această ediție vor fi prezenți peste… 100 expozanți din țară și străinătate și sunt pregătite numeroase atracții pentru copii. Nu lipsește Atelierul lui Moș Crăciun, dar și un… mult-așteptat patinoar în aer liber, de mari dimensiuni.

Din atracțiile ce vor constitui farmecul ediției de anul acesta fac parte proiecții noi, mai spectaculoase, pe clădirile din Piața Mare, un patinoar cu gheață naturală și un nou tren turistic care va pleca din gara special amenajată în cadrul Târgului de Crăciun, pe traseul celei mai frumoase străzi din Sibiu, Strada Cetății, urmată de pietonala Nicolae Bălcescu și întoarcerea în Piața Mare.

Vizitatorii Târgului de Crăciun din Sibiu vor fi întâmpinați de cei peste 100 de expozanții din toate colțurile țării și din străinătate, prezentând o selecție diversă de produse constând în decorațiuni de Crăciun, dulciuri, accesorii, jucării și multe surprize, dar și și un bunătăți gastronomice ce vor înfrupta poftele tuturor.

Parcul lui Moș Crăciun înglobează atracții pentru cei mici, dând viață spiritului jucăuș și feeric din sufletul copiilor. Aceștia își pot manifesta creativitatea și spiritul artistic prin cele 4 ateliere ce se vor desfășura în Atelierul lui Moș Crăciun: Lumânărar de Crăciun, Biscuiți de Crăciun, Pictat turtă dulce și Decorațiuni Pixel Art. (*Pentru grupele de grădiniță și școală este pregătit un sistem de rezervări online disponibil pe http://targuldecraciun.ro/copii/atelierul-lui-mos-craciun/).

Mai sunt câteva zile și începe marea sărbătoare! Târgul de Crăciun, generos și inspirat, vă așteaptă să vă umple inimile…!!!

***Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural organizat de Asociația Events for Tourism, inițiat în anul 2007 de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Evenimentul a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea, atmsofera și tradiția creată.

În cadrul evenimentului se desfășoară proiectul „Christmas in Sibiu – Gastronomy.Culture.Tourism 2018” – cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

 

 

Foto: Targul de Craciun din Sibiu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: