ULTIMA ORA! A murit PAULA IACOB

In varsta de 83 de ani, avocata Paula Iacob a incetat din viata in urma cu putin timp. “Era omul care stia cum se face avocatura” a marturisit in urma cu cateva minute, avocatul Lucian Bolcas, cu care aceasta a fost colega timp de aproape o jumatate de secol. Politicianul a declarat pentru antena3.ro ca Paula Iacob era o mare iubitoare de cultura si ami ales a muzicii de opera, inzestrata cu un mare respect fata de ceilalti, “un om care s-a adaptat vremurilor”. De-a lungul ultimilor ani, avocata a fost implicate in apararea unor cazuri celebre, de la Nicu Ceasusescu pana la la celebrul catel Bosquito, pe care l-a scapat de la moarte. Totodata, avocata s-a luptat pentru eliberarea profesorului „de sex” de la Liceul Jean Monnet, si a fost, o perioada, avocata lui Gigi Becali.

Potrivit Gandul.info, Paula Iacob a fost internată, pe 16 septembrie, în spital, medicii fiind încă de atunci extrem de rezervaţi în ceea ce o priveşte.

La începutul lunii septembrie, Paula Iacob a suferit un accident vascular cerebral în urma căruia nu a mai putut să vorbească. 

Dumnezeu sa o odihneasca!

 

 

Sursa foto: www.ziuaconstanta.ro

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: