ULTIMA ORĂ: CONTROL JUDICIAR PENTRU FEMEIA CARE ȘI-A ÎNJUNGHIAT SOȚUL ÎN PIAȚA MARE

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate în cursul serii de luni, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au stabilit faptul că în data de 21.11.2016, în jurul orei 16.00, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între doi soți a avut loc o altercație verbală în cadrul căreia soția i-a provocat soțului o plagă înjunghiată la nivelul brațului stâng. Altercația s-a produs în mediul stradal, respectiv Piața Mare din municipiul Sibiu.

Victima, în vârstă de 53 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit precizărilor făcute de IPJ Sibiu, împotriva femeii s-a dispus luni seară măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe (art. 193 alin 2 Cod Penal) și folosirea sau portul fără drept a obiectelor periculoase (art. 372 alin 1 lit. a și alin. 2 Cod Penal).

În urmă cu scurt timp, instanța a dispus CONTROL JUDICIAR în cazul femeii care și-a atacat soțul în văzul lumii. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: