Urmărită internațional, i-au venit de hac polițiștii sibieni. Femeia, cercetată pentru apartenenţa la o organizaţie criminală, fraudă, falsificare de documente oficiale şi… spălare de bani

images_foto_022018_yyyyyyyyy

În cursul zilei de 18 iunie a.c., în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au identificat și prins o localnică în vârstă de 42 de ani, pe numele căreia autoritățile judiciare spaniole au emis mandat european de arestare din data de 20.04.2018.

 

Femeia este cercetată penal pentru săvârşirea infracţiunilor de fraudă, falsificare de documente oficiale, apartenenţa la o organizaţie criminală şi spălare de bani, fapte prevăzute si pedepsite de Codul Penal spaniol cu închisoarea de maxim 26 de ani.

Potrivit informațiilor de la IPJ Sibiu, sibianca a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Sibiu, urmând ca, la data de 19 iunie, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, în vederea confirmării Mandatului European de Arestare.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: