Ursul păcălit de vulpe face popas la Mediaş

Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Medias în colaborare cu Teatrul de păpuşi PUCK Cluj Napoca, vă invită împreună cu cei mici să vizionaţi un spectacol de teatru de păpuşi ce aduce în prim-plan farmecul unui arhicunoscut basm…  „Ursul păcălit de vulpe”.

Evenimentul va avea loc la Sala Traube, vineri 11 aprilie, prima reprezentaţie la ora 10.00, iar a doua la ora 11.30.Prețul unui bilet este de 5 lei.

   „Ursul păcălit de vulpe”  este un spectacol care se adresează celor mai mici spectatori, dar şi părinţilor şi bunicilor. Copiii vor regăsi personajele unei poveşti de demult şi pe nedrept dată uitării: vulpea cea vicleană şi ursul cel prostuţ; dar întâmplarea care îl lasă pe urs fără coadă nu va rămâne prilej de duşmănie între cei doi. Sir Sherlup – lupul detectiv, alături de drăcuşor şi îngeraş urmăresc povestea din umbră şi cântăresc binele şi răul, iar la final, ursul, mai înţelept, o iartă pe vulpe pentru răutatea făcută. Personajele au, în viziunea Deliei Gavliţchi, sentimente umane: vulpea se căieşte, îi oferă ursului coada ei, dar acesta o refuză înţelept.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: