VEȘTI FOARTE BUNE PENTRU PACIENȚII SPITALULUI DE PNEUMOFTIZOLOGIE SIBIU! 3 pavilioane vor fi reabilitate cu 2,3 milioane de Euro

images_foto_082019_PNEUMOEURO

 

Joi, 1 august, au fost semnate contractele prin care spitalul va primi 2,3 milioane de Euro pentru reabilitarea a încă 3 pavilioane.

 

Așa cum aflăm de la directorul instituției, Cristian Roman, finanțarea este asigurată din FONDURI EUROPENE, prin Programul Operațional Regional 2014-2020. La suma nerambursabilă de 11 milioane lei se adaugă contribuția de 2% a Consiliului Județean Sibiu de 240.000 lei.

Practic, după finalizarea lucrărilor din Secția Pneumologie 2, absolut toți pacienții internați în Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu vor avea parte de condiții de cazare ce asigură un înalt nivel de confort, având în vedere că la finele anului trecut a fost modernizată și Secția Pneumologie 1. 
De asemenea,
reabilitarea Dispensarului TBC de pe strada Morilor va contribui la realizarea unui act medical de calitate superioară, spunedirectorul spitalului.
Apreciem foarte mult sprijinul conducerii C.J..Sibiu, care, prin demersurile pe care le face, demonstrează că asigurarea cerințelor din domeniul sănătății reprezintă o prioritate permanentă, a mai declarat Cristian Roman.
Daniela Cîmpean, Preşedinta C.J. Sibiu:
„Fondurile europene rămân cea mai importantă sursă pentru dezvoltarea județului, în condițiile reducerii alocărilor bugetare de la guvern, iar reușita noastră se datorează muncii în echipă.”

sursa foto: Cristian Roman

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: