„Asteptandu-l pe Godot” si „Calatoriile lui Gulliver” ajung in Georgia

Doua dintre spectacolele Teatrului National „Radu Stanca” ajung la Festivalul International de Teatru de la Tbilisi.

„Asteptandu-l pe Godot” este prima productie a Teatrului National din Sibiu, ce va fi prezentata in programul festivalului din acest an. Reprezentatia spectacolului va avea loc marti, 24 septembrie, ora 20:00, in Sala Mare a Teatrului Dramatic de Stat Kote Marjanishvili.

Cea de-a doua producție a Teatrului National din Sibiu va avea doua reprezentatii, programate miercuri, 25 septembrie, respectiv joi, 26 septembrie, de la orele 20.00, pe scena Teatrului de Stat Shota Rustaveli.

Mai mult decat atat, publicul georgian si criticii de specialitate vor avea sansa sa se intalneasca cu actorii romani intr-o serie de dezbateri organizate la sediul teatrelor gazda. Actorul Constantin Chiriac, directorul Teatrului National din Sibiu, va conduce un workshop despre management cultural contemporan la Youth Theatre Tbilisi, miercuri, 25 septembrie, de la ora 12:00.

Cea de-a cincea editie a Festivalului International de Teatru de la Tbilisi are loc îin perioada 19 septembrie – 8 octombrie, in capitala Georgiei.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: