Avertizare de vreme rea în toată țara!

Avertisment de vreme rea în toată țara, emis în urmă cu câteva momente de Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță o răcire accentuată a vremii, precipitații mixte, intensificări ale vântului și chiar brumă!

Intervalul în care se vor produce aceste fenomene meteo începe în această după-amiază, la ora 18.00 și vor dura până în 22 aprilie (miercuri), la ora 18.00. 

În intervalul menţionat, vremea va deveni rece în toată ţara. La munte şi, trecător, în nordul şi centrul ţării, precipitaţiile, în general slabe cantitativ, vor fi mixte.

Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de peste 55…65 km/h, iar pe crestele montane înalte vor fi rafale de peste 80…90 km/h.

În cursul nopţilor şi al dimineţilor, se va produce brumă, local în regiunile nordice şi centrale, precum şi în zona subcarpatică şi izolat în restul teritoriului.

În seara zilei de sâmbătă, 18 aprilie, şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, 18/19 aprilie, în sud-estul ţării va ploua, iar cantităţile de apă vor depaşi izolat 15 l/mp.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: