CISNĂDIE: Aprinderea iluminatului pentru CRĂCIUN, SĂRBĂTOARE ÎN ORAȘ

Luna decembrie aduce bucurie cisnădienilor şi nu doar, pentru că în data de 1 decembrie, singurul patinoar acoperit din judeţul Sibiu, cel al oraşului Cisnădie, cu o suprafaţă de aproximativ 800 mp, îşi va deschide porţile. Începând cu orele 16, evenimentul va fi marcat de o serie de manifestări artistice.

Așa cum anunță autoritățile locale, vor avea loc tot felul de jocuri pentru copii, piese de teatru, tombole şi multe alte suprize. Patinoarul va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri începând cu orele 16 până la orele 21:30, iar în weekend va fi deschis de la orele 14:30 până la 21:30. Taxa de intrare la patinoar este de 5 lei / ora pentru copii şi 10 lei / ora pentru adulţi. Închirierea patinelor se face pe baza cărţii de identitate, iar preţul este de 5 lei / oră.

Un alt eveniment dedicat cetăţenilor oraşului Cisnădie va avea loc în data de 5 decembrie 2016, începând cu orele 15.30. Este vorba despre… multașteptata aprindere a beculeţelor din brad şi pornirea iluminatului festiv, dar si despre un concert cu voci de top, precum Lora şi Andreea Bălan.

Ca în fiecare an, la sfărşitul programului artistic, cel mai așteptat moment al serii va fi acela când… mai mulți moşi Crăciun vor coborî spectaculos pe zidurile Primăriei şi vor oferi cadouri copiilor.

*Cel mai înalt brad de Crăciun din România, măsoară 42 de metri şi se află în Piaţa Revoluţiei din oraşul Cisnădie. Acesta a fost montat marţi, 22 noiembrie 2016 şi va fi împodobit până în 5 decembrie, când va fi pornit iluminatul de sărbători în oraş. ,,Bradul oraşului nostru este cel mai înalt din România și are suport din metal care îi permite o astfel de înălțime. Vrem ca toată comunitatea și mai ales copiii să se bucure de el.”, declară primarul orașului, Gheorghe Huja.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: