Încă un pas important: A fost semnat contractul pentru Planul Urbanistic Zonal al noului spital

images_foto_082018_PUZ

OFICIAL: Pe data de 14.08.2018, în urma finalizării procedurii de achiziție lansate în luna iunie 2018, a fost semnat contractul pentru realizarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) al noului spital.

Câștigătorul desemnat în urma derulării procedurii de achiziție este asocierea formată din S.C. a.plan SRL (în calitate de lider de asociere) și SC 4B Consultanță Arhitectură SRL, SC Cocheci Biroude Arhitectură SRL, Andreea Tănase Birou Individual de Arhitectură SRL, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu. Liderul de asociere este o firmă din Sibiu.
Așa cum precizează autoritățile județene, valoarea contractului este 499.999 de lei, fără TVA.
Termenul limită de execuție stabilit prin contract este de 180 zile.

*Prin realizarea proiectului de urbanism se urmăresc: stabilirea principalelor funcțiuni propuse ale zonei de urbanizare generate de construcția unui Spital Clinic Județean de Urgență; stabilirea reglementărilor precum și a condițiilor de conformare și construire în zonă; organizarea circulației și a transportului în comun (modernizarea și completarea arterelor de circulație, asigurarea locurilor de parcare/garare; amplasarea stațiilor pentru transportul în comun etc); condiții impuse amplasării heliportului, servituți impuse zonelor construite limitrofe, reducerea poluării fonice; organizarea circulației pietonale.
PRECIZARE: Caracteristicile și indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții se vor stabili ulterior, la etapa de realizare a studiului de fezabilitate și se detaliază la etapa de întocmire a proiectului tehnic. Acestea sunt etape care se vor derula în conformitate cu legislația specifică: Hotărârea 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul cadru al documentațiilor tehnici economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice).

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: