Lupta cu gunoaiele se muta in mediul virtual! Chiar va disparea mizeria???

Gunoiul din România şi-a găsit coşul. Unul virtual. Printr-o aplicaţie uşor de instalat pe telefon, oricine poate să semnaleze un morman al nepăsării. Mizeria va fi colectată tot virtual de către voluntari şi reprezentanţii Ministerului Mediului.

 

Asa cum recunosc initiatorii acestui proiect, NU este vorba despre un posibil apel la 112, ci unul la dispeceratul… bunului simţ. Potrivit observator.tv, cu un simplu mesaj, oricine poate semnala gunoaiele aruncate aiurea. Iti trebuie doar un telefon inteligent si… spirit civic. Poate asa, pas cu pas, orasele si comunele noastre vor deveni mai curate!

 

Cu o asingură atingere a ecranului şi o poză, un munte de gunoaie poate să dispară.

 

Este cunoscut, din pacate, ca mizerie este în toată ţara; peste tot sunt munţi de gunoaie pe langa care cetatenii trec de cele mai multe ori orbi. Ca si autoritatile…

 

Iar dacă administratiile locale nu dau o mână de ajutor, şefii ministerului Mediului promit că le vor amenda. Orice sesizare făcută prin această aplicaţie trebuie rezolvată într-o lună. Dar pentru asta nu sunt suficiente tehnologiile de ultimă oră. Trebuie mături şi făraşe si IMPLICARE!

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: