Manifestare științifică de prestigiu, în domeniul medical, la Sibiu

images_foto_112019_workspital

Medici din mai multe specialități au participat la workshop-ul interdisciplinar „Particularităţi diagnostice şi terapeutice ale bolilor sistemului nervos central şi periferic”, care s-a desfășurat vineri 15 noiembrie.

Manifestarea ştiinţifică multidisciplinară a fost organizată de către ULB Sibiu – Facultatea de Medicină, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Colegiul Medicilor și a reunit specialiști în neurologie, medicină de urgență, radiologie-imagistică medicală, anestezie – terapie intensivă, medicină de laborator și farmacologie clinică.

Coordonatorii programului au fost Conf. univ. Dr. Corina Roman Filip, medic șef al Secției Clinice Neurologie a SCJU Sibiu și Conf. univ. Dr. Mihai Sava, medic șef al Secției Clinice ATI a celei mai mari unități sanitare a județului.

Onorant, la workshop a participat, în calitate de profesor invitat Dr. Monica Mănişor, de la Spitalul Universitar Strasbourg.

Workshop-ul a fost împărțit pe șase secțiuni cu o tematică diversă și actuală, medicii prezentând lucrări de specialitate și împărtășind propria experiență în diagnosticarea și tratarea pacienților cu afecțiuni care presupun tratament interdisciplinar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: