O femeie urmarita international, a fost retinuta de politistii sibieni

O femeie urmarita international, a fost retinuta de politistii sibieni

O femeie de 34 de ani, din localitatea Hoghilag din judetul Sibiu, care a fost condamnata la 18 ani de inchisoare pentru omor calificat si care era pusa sub urmarire internationala, a fost retinuta de politistii sibieni de la Serviciului Investigatii Criminale Sibiu.

Pe numele femeii, Stoica Maria, autoritatile italiene au emis un mandat european de arestare, in 24 decembrie 2012, dupa ce femeia a fost condamnata la inchisoare, fiind acuzata de faptul ca a omorat un barbat care a incercat sa intretina relatii sexuale cu ea, in cursul lunii aprilie 2010.

Ea lucra la un pesionar italian de 79 de ani, care a fost gasit injunghiat in casa. Initial, Maria Stoica, alaturi de o verisoara de-a ei, au declarat la Politie ca doua persoane necunoscute ar fi intrat in casa pentru a comite un jaf si ca probabil acestia au fost criminalii. Insa, dupa audieri, instanta a decis ca roomanca este voinovata de uciderea batranului pensionar italian.

Femeia a fost incarcerata in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Sibiu, dupa ce vineri a fost prezentata Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia si Curtii de Apel Alba Iulia in vederea confirmarii mandatului european de arestare. Maria Stoica a primit un mandat de arestare pe 29 de zile.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: