Sibienii isi pot trimite citirea contorului de apa cu ajutorul unui smartphone!

Sibienii isi pot trimite citirea contorului de apa cu ajutorul unui smartphone!

Sibienii care detin un smartphone pot transmite citirea contorului de apa cu ajutorul aplicatiei de citire QR Code. Practic, incepand din aceasta luna, abonatii societatii „Apa Canal” SA Sibiu pot scana codul QR existent pe facturi, fiind directionati apoi spre site-ul www.apacansb.ro, unde vor completa datele solicitate pentru transmiterea indexului contorului de apa.

 

Datele vor fi preluate automat si vor fi incluse in factura de consum, care astfel va fi emisa pe baza unor date certe, trimise de abonat. Citirea contoarelor pentru abonatii care consuma sub 1000 mc pe luna este realizata trimestrial de reprezentantii societatii Apa Canal SA Sibiu, iar intre cele doua citiri se introduc valori estimative lunare, pe baza consumului anterior.

Cei care, insa, doresc sa li se emita factura lunara pe baza consumului efectiv de apa, pot transmite indexul telefonic (numerele sunt mentionate pe factura), accesand pagina de transmitere index de pe site-ul societatii (click AICI) sau prin metoda descrisa anterior, respectiv citirea codului QR de pe spatele facturii, cu ajutorul unui smartphone. Citirea indexului se transmite in intervalul zilelor 25-30 ale lunii.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: