Sapte membri ai Gruparii Camatarilor, printre care si notarul Razvan Marginean, ar putea iesi din arest!

Sapte membri ai Gruparii Camatarilor din Sibiu, printre care si notarul Razvan Marginean, ar puea iesi din arest si primi doar interdictia de a parasi tara. Decizia Curtii de Apel Alba Iulia a fost atacata cu recurs de DIICOT Alba.

Sapte membri ai Gruparii Camatarilor ar putea iesi din arest. Decizia a fost data de Curtea de Apel Alba Iulia ieri, insa ea a fost atacata cu recurs de DIICOT Alba. Printre cei sapte membri ai Gruparii Camatarilor care ar putea iesi din arest se afla si notarul Razvan Marginean.

„In urma verificarii din oficiu a legalitatii si temeiniciei masurii arestului preventiv luata fata de cei 12 inculpati trimisi in judecata sn stare de arest sn Dosarul „Gruparea camatarilor din Sibiu”, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus mentinerea masurii arestarii preventive a inculpatilor Cornea Constantin, Damian Dumitru Daniel, Ilius Bucur Daniel, Jucan Bogdan Florin, Tanciu Ioan si inlocuirea masurii arestarii preventive luata fata de inculpatii Cornea Mihai, Sandru Nicolae, Duse Sorin, Haiduc Catalin, Rujan Cosmin, Filimon Flaviu si Marginean Razvan cu masura preventiva a obligarii de a nu parasi tara si punerea lor in libertate daca nu sunt arestati in alte cauze”, potrivit oficialilor Curtii de Apel Alba Iulia.

Cei sapte carea r putea fi eliberati au interdictie, pe langa cea de a parasi tara, de a nu purta niciun fel de arma la ei, de a ju se apropia de martori sau familiile acestora si de a nu comunica intre ei. In plus, notarul razvan Marginean are „interdictie de a exercita profesia, meseria sau de a desfasura activitatea in exercitarea careia a savarsit fapta”.

Hotararea Curtii de Apel Alba Iulia nu a fost atacata cu recurs de catre DIICOT Alba iar pana la judecarea recursului toti cei 12 inculpati vor ramane in stare de arest, competenta de solutionare a recursului revinindu-i Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Cei 12 inculpati faceau parte dintr-o grupare care a vizat 15 victime, care imprumutau bani de la camatari. Victimele au fost puse, cu ajutorul a mai multi notari publici, unde se incheiau contractele, sa inapoieze sume uriase camatarilor. Cand acestea nu mai puteau sa isi plateasca ratele uriase catre camatari, erau amenintati.

Prejudiciul creat este de aproximativ un milion de euro.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: