SE-NTÂMPLĂ ȘI FAPTE BUNE: BANI UITAȚI ÎN BANCOMAT, POVESTE CU FINAL FERICIT!

images_foto_082017_ZZZZZZZZZZZZAT

Comunicatul inițial:

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unui bărbat care și-a însușit pe nedrept o sumă de bani dintr-un ATM de pe raza municipiului Sibiu.

 

 

În data de 18.05.2017, ora 09:51,  o persoană necunoscută de sex masculin și-a însușit pe nedrept suma de 2.500 de lei uitată de către o sibiancă în fanta unui ATM amplasat în municipiul Sibiu.

O cameră de supraveghere montată în zonă surprinde în imagini persoana în cauză.

Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apelezeDispeceratul Poliției Municipiului Sibiu la numărul de telefon fix 0269/208211.

 

UPDATE:

Ei bine, în ceastă după-amiază, IPJ ne-a informat că în seara zilei de 22 august, în urma vizionării imaginilor pe rețelele de socializare, bărbatul necunoscut a contactat victima și i-a returnat întreaga sumă de bani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Mârșa.

 

Demn de precizat, în dosarul penal întocmit în urma plângerii depuse de victimă și în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, a intervenit împăcarea părților, astfel încât bărbatul nu va mai răspunde penal pentru fapta săvârșită.

 

  

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: