Valea Tarnavelor, luata cu asalt de…. vanatorii de comori

Vanatorii de comori nu sunt doar în… filme! Ci si… la Sibiu! Agentia Judeteana pentru Turism Sibiu (AJTS) provoaca iubitorii de aventura, istorie si drumetie la o inedita initiativa ce deschide tuturor portile cunoasterii!

Deocamdată, spre monumentele istorice de inestimabilă valoare de pe Valea Târnavelor. Sibienii şi turiştii interesaţi de o mică aventură sunt aşteptaţi sâmbătă, 8 iunie la "Vânătoarea de comori" în nordul  judeţului Sibiu.

Circuitul turistic cuprinde, de această dată vizitarea localităţilor Sibiu – Axente Sever – Ighişu Nou – Moşna – Richiş şi Biertan, unde tradiţiile şi cetăţile aşteaptă să îşi dezvăluie tainele seculare.Tariful pentru fiecare persoană este de 45 de lei, cu mâncare tradiţională inclusă pe tot parcursul drumeţiei.

Povestea şi frumuseţea portului săsesc din Axente Sever, Turnul Slăninilor din Moşna, minunăţiile bisericii din Biertan, satele tradiţionale şi ospitalitatea localnicilor, vinurile vechi şi bucatele tradiţionale îi vor însoţi pe căutătorii de comori pe tot parcursul itinerariului pregătit de organizatori. Aşa că… nu mai staţi pe gânduri!

AJTS pune la dispoziţia persoanelor interesate un microbuz cu 30 de locuri pentru excursia planificată. Plecarea are loc sambata, 8 iunie, din parcare de la Sala Thalia, iar tariful de participare este de 45 lei/persoana, copii pana la 12 ani având gratuitate.

Înscrierile se fac la numerele de telefon 0269 218 121, 0720 059 426 sau pe email office@sibiu-turism.ro. În cazul în care vor fi mai multe solicitării se va supimenta numărul de locuri.

Nu vor lipsi premiile şi… surprizele.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: