DNA a luat urma afacerilor penale ale PDL-istului Țichindelean, directorul DSVSA Sibiu!

Directorul DSVSA Sibiu, Șerban Țichindelean, este vizat de procurorii DNA, care este acuzat de abuz în serviciu, pe motiv că ar fi decontat sume mari de bani către o societate la care sunt acționari soția sa și fiul său!

 

Este vorba de SC Cherry SRL, societate implicată în decontări de bani pentru vaccinări fictive la animale, recoltare de probe și operare în baza de date. Faptele ar fi fost săvârșite în perioada 2011-2013.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2011-2013, a unor infracțiuni de corupţie şi conexe.

În cursul zilei de 24 septembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate trei percheziții domiciliare în locații situate în municipiul Sibiu, dintre care una este sediul unei instituții publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, precum și al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, precizează DNA, într-o informare de presă.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: