Sibienii au acum o alternativă avantajoasă de a beneficia de gaz și curent la PREȚ MAI MIC!

images_foto_052018_ener-gaz

Incepand cu luna aprilie a acestui an, Energaz adeschis o filiala chiar in inima Sibiului , ai carui locuitori pot beneficia de o reducere de pana la 12% la pretul gazului metan si de 12% la pretul energiei electrice,dar si de o alta abordare a relatiei cu clientii.

 

In primul rand, clientul plateste mereu doar ceea ce consuma, fara alte estimari si fara surprize neplacute la 3 luni cand se face regularizarea.

Energaz, companie ce are un contract de colaborare cu distributia E.ON-actualul Delgaz Grid, le ofera sibienilor o alternativa avantajoasa, prin urmatoarele beneficii:

  1. Fara regularizari sau estimari-citirea se face lunar, iar pe facture apare exact cat s-a consumat, fara a se plati nimic in plus.
  2. Agentii teritoriali din Sibiu merg acasa la client pentru a rezolva orice nelamurire,deci fara call center si asteptare timp de zeci de minute pe fir pentru un simplu raspuns.
  3. Posibilitatea de plata liniara, adica iarna factura sa fie la fel ca vara, platindu-se o medie in fiecare luna, in loc de consumul lunii trecute.
  4. Factura se poate plati direct la agentul Energaz, care va veni acasa la client cu chitantier, sau la orice magazine cu terminal de plata PayPoint ori banca, dar si online.

Potrivit legii 123/2012 si a ordinului 105/2014, orice consumator poate sa schimbe oricand furnizorul GRATUIT si fara nici o taxa suplimentara! Oricine spune altceva minte si dezinformeaza in avantajul celor care deja au milioane de clienti la care nu au oferit nimic in plus de ani de zile, in afara de o majorare a pretului fara ca sa ceara acordul clientului si uneori chiar fara sa anunte.

In Sibiu ne gasiti pe strada Zaharia Boiu, nr. 17 sau la numarul de telefon 0731900100.

Directorul proiectului , Călin Donca declară: „Este vorba de vechi sau nou – dorim să rămânem cu capul plecat, cu frica gigantului care ne ameninţă cu tăierea curentului şi cu o atitudine corporatistă rece sau mergem spre nou, spre companii care caută clienţii pentru care să customizeze produsele şi să răspundă nevoilor lor, flexibili şi întotdeauna mai ieftini decât în trecut”.

Compania ENERGAZ face parte dintr-un grup international care activeaza cu succes in domeniul energiei electrice si a gazelor naturale operand si in Romania cu licenta ANRE atat pentru energie cat si pentru gaz.

www.ener-gaz.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: